17 de març del 2020

Confinament dia #5

Avui el dia el podria dividir en dos. El matí caòtic  i la tarda tranquila.  A les 13h hem decidit tancar dispositius electrònics  i fer-nos  presents els uns amb els altres.

Hem començat, en Jordi i jo, a veure vi durant els àpats. De moment hem provat Joana (un Priorat molt bo i suau) i avui hem obert Fra Guillem (també priorat però personalment l'he trobat fort i que puja bastant ràpid).

Continuem  amb els exercicis de youtube, ens movem una mica i ens cansem. El confinament a veure si hem serveix per agafar una mica de to muscular.

També hem fet madalenes i un pastís de xocolata que ha quedat molt bé. Hem aprofitat per cel.lebrar la fes-teta de la Lluna.

Avui hem tocava a mi escollir peli : El principe de Zamunda. Ha estat una bona elecció.

M'estic adonant que escriure cada dia es un esforç extra que he de fer. Em dic a mi mateixa que cap presió.


Per acabar, poso l'enllaç d'un grup de música que a casa ens agrada molt, es diu Xiula i han tret una nova cançó sobre el coronavirus mols pegadissa, real, que descriu molt bé el dia a dia de casa, amb totes les tonteries que arrivem a fer i amb molt sentit de l'humor. Vamos, un hit!



1 comentari:

  1. Molt bé fer exercici a casa, però si després feu magdalenes i pastís de xocolata, poc to muscular agafaràs, hahahaha.

    ResponElimina